• test

    • NL
    • EN

Waar word je gelukkiger van?

Een investering waardoor je eindelijk dat loslaat waar je elke dag last van hebt?

Of een uitgave aan iets buiten jezelf zoals een vakantie of een nieuwe ... ?

Tarieven

Kennismaking
Ik nodig je van harte uit voor een gratis kennismaking per telefoon. De gemakkelijkste manier om te ontdekken of dit pad bij jou past en hoe het in zijn werk gaat.

De eerste sessie zal ongeveer 90 minuten duren, jij betaalt 1 uur.

Pakket van zes sessies
Na de intake kan je beslissen of je een pakket wil, we verrekenen dan wat reeds is betaald.

- Wekelijkse sessies.
- Je hebt twee maanden om de zes sessies te doen.
- Sessies duren ongeveer 90 minuten, je betaald niet extra als we over de tijd gaan.
- Investering: 750 euro
  (De normale prijs is (95 x 1,5h) 142,50 x 6 sessions = 855 euro)
- Mocht je na deze sessies verder willen werken, dan betaal je 125 euro per sessie.

Coaching is volledig aftrekbaar als werkkosten voor ondernemers.

Waarom ik een pakket verkies boven losse sessie.
Ik raad aan om een pakket te nemen, dat is goedkoper en tevens een helder signaal aan het lichaam dat het de tijd krijgt om te wennen aan het werk. Dat je bereid bent om te luisteren en zult blijven, ook als het vreemd of ongemakkelijk wordt. 

De sleutel tot groei is genoeg veiligheid ervaren om stappen te kunnen zetten. 

In mijn ervaring zijn cliënten tijdens de sessies helemaal overtuigd van het nut van het werk. De meesten vinden het fascinerend en ontroerend om hun binnenwereld te ontdekken. Een interne verandering wordt ingezet, groei. Er kan dan interne sabotage komen, verandering kan ook eng zijn. Een deel van ons wil dan liever alles hetzelfde houden. Het gaat het proces saboteren door sessies te willen uitstellen of te concluderen dat het wel goed is zo, terwijl we midden in een proces zitten.

Daarom plannen we aan het eind van de sessie de volgende, geen ruimte om te vergeten te boeken. Je betaalt 6 sessies in 1 keer zodat je Een ander hulpmiddel is dat het pakket binnen een beperkte periode gebruikt worden. Dit helpt om consequent te blijven komen zodat we samen ook dit eventuele sabotage deel onder ogen kunnen komen.

Een pakket is goedkoper én je als een sessie wat uitloopt, omdat je ergens doorheen gaat, dan betaal je niet extra.

Tarief voor losse sessies
95 euro per uur (inclusief 16,48 euro BTW)

(Relatie) bemiddeling
Het oplossen van problemen die in de loop van de tijd zijn gegroeid, die in de relatie zijn ingebed, kost wat tijd. Afhankelijk van de intensiteit van de betrokken emoties, kunnen we de bemiddeling in één sessie doen, of we moeten het in verschillende dagen verdelen. Bijvoorbeeld door eerst elke betrokken partij afzonderlijk ontmoeten en op een andere dag de bemiddeling doen.

Voorbeeld:
- een sessie duurt 3 tot 5 uur, dit is inclusief:
- ongeveer 45 - 60 minuten met elke partner afzonderlijk
- de daadwerkelijke bemiddeling, 60 - 180 minuten

Hoe meer mensen erbij betrokken zijn en hoe langer de disharmonie is gegroeid, is het waarschijnlijk dat er meer pijn is die door iedereen gehoord moet worden. Dit kost gewoon wat tijd.

Voor bemiddeling reken ik 95 euro per uur, inclusief BTW.
Mochten we veel uren hebben gepland, bijvoorbeeld als er meerdere sessies nodig zijn, of als er meer dan twee partijen zijn, dan ben ik bereid een vast en verlaagd tarief te maken.

Voor zakenpartners zou dit kunnen worden beschouwd als Coaching, die aftrekbaar is als werkkosten voor ondernemers.

The Deep Dive (De Duik in het Diepe)
- Gratis verkenningssessie
- We bepalen samen een tarief en de duur.
- Sessies duren zo lang als nodig.
- Jouw proces leidt ons werkschema.
- Tussen sessies door is coaching beschikbaar indien nodig.

Op basis van mijn eigen ervaringen geloof ik dat de eerste laag symptomen, waar de therapie gewoonlijk stopt, de uitnodiging is om als persoon fundamenteel te groeien. Om onszelf echt te leren kennen en te "helen". Om onze levensenergie weer te laten stromen, zodat we eindelijk onze dromen kunnen realiseren.

Soms zijn je dromen gekoppeld aan je werk, dit is vaak het geval bij creatieven en ondernemers / freelancers. Hoe het met je gaat als persoon en de geloofssystemen die je hebt, bepalen in grote mate je mate van succes. We zijn geneigd de verkeerde kant op te kijken, naar buiten. Als je stagnatie in jouw werk ervaart, dan komt in mijn optiek de gewenste groei hoogstwaarschijnlijk niet door een nieuwe website, Google Ads of een nieuwe werkplek.

We moeten naar binnen kijken naar wat je ervan weerhoudt succesvol en gelukkig te zijn. Uitstelgedrag en andere blokkades bij het realiseren van dromen verdwijnen zodra we kijken naar de onderliggende oorzaken en deze los laten. We zullen ook gewenste nieuwe gewoonten installeren, gewoonten die jouw dromen elke dag dichterbij zullen brengen.

Ik zet me in voor jouw groei en zal er voor je zijn bij alles wat je tegenkomt, ook tussendoor indien nodig. Ben je klaar om echt te investeren in je eigen groei?

Heb je genoeg met het leven geworsteld? Ben je echt klaar voor een nieuw hoofdstuk? Dan is The Deep Dive voor jou, ik kijk er naar uit van je te horen!

Annuleren en wijzigen

Tot 48h voor de sessie kan de sessie probleemloos gewijzigd worden.
Binnen 48h kost wijzigen of annuleren van de sessie 20 euro
Binnen 24h kost wijzigen of annuleren van de sessie 50 euro
Op de dag zelf betaal je het volledige bedrag als je annuleert of wijzigt.
© 2020
Stel je vraag
1
Vragen of twijfels? Maak even contact.
Vrijblijvend contact met Ralf.